Spar 25% den første uge - Ingen binding

OM OS

Frokost Kompagniet er en selvstændig familiedrevet virksomhed med en masse søde mennesker som hver især bidrager til at I får den bedste frokostoplevelse.

Vores fantastiske køkkenteam kommer fra mange dele af verden såsom Thailand, Nepal, Kina, Italien, Filippinerne og Danmark – og trods de mange forskellige nationaliteter har vi en ting til fælles, nemlig at vi elsker at lave mad ☺

Mød teamet

Hos Frokost Kompagniet er vi mere end 25 ansatte, der hver dag arbejder benhårdt, for at levere den bedste frokost, til alle vores kunder.
Mød nogle af dem her

Egen frokostportal

Vi har vores egen frokostportal hvor der nemt kan bestilles frokost til hele virksomheden samt medarbejderlogin til dem der ønsker at medarbejderne selv bestiller sin frokost.

Fokus på råvarer

Det er råvarernes kvalitet der danner grundlaget for et godt måltid og vi går derfor langt for at få de allerbedste af slagsen og med den bedste smag og næringsværdi. Vi har et tæt samarbejde med vores grossister som hver dag gør sig umage for håndplukke de bedste råvarer

Vi bruger altid velsmagende, friske

VI ER MED DIG HELE VEJEN - FRA MADLAVNING TIL OPVASK

STOP MADSPILD BLEV TIL GRYDERETTEN

Gryderetten blev til under coronakrisen i 2020. Vi stod tilbage med mange hundrede kilo fersk kød efter regeringens mange restriktioner og nedlukninger – og vi ville simpelthen ikke kassere kødet.

Vi lavede derfor et såkaldt ”JA TAK” tilbud på Gryderettens Facebook-side hvor vi ville producere og sælge bøf stroganoff til vores lokale naboer – lige siden er det gået stærkt!

Spar 25% den første uge

Du har nu muligheden for at få én hel uges levering af vores frokostordning til 25%.

Alle vores aftaler er uden binding.